Overslaan en naar de inhoud gaan

U bent hier

Werk mee: aanbod seks

Als u een zaak hebt hebt voor homo's, waar seks ter plaatse mogelijk is, dan kunt u helpen onze preventieboodschappen te verspreiden op verschillende manieren. En dat kan gratis! Daarnaast kan u aan kleine prijzen condooms en glijmiddelen aanbieden aan uw klanten. 

Condooms en glijmiddel

Sensoa heeft een aanbod van erg goedkope condooms en zakjes glijmiddel op waterbasis voor homohoreca waar seks ter plaatse mogelijk is. Sensoa zoekt permanent naar het product met de beste prijs/kwaliteit verhouding en verkoopt dit in bulk en zonder winst door aan horecazaken. De minimumafname is 1.000 stuks.

Voor alle duidelijkheid: deze producten worden enkel verkocht om gratis weg te geven, ze mogen niet in de zaak doorverkocht worden.

De huidige prijzen:

  • 1000 condooms: 45,09 euro (excl. 6% btw) 
  • 1000 zakjes glijmiddel: 50,62 euro (excl. 21% btw)

Voor bestellingen kan u mailen naar shop [at] sensoa.be.

Pipe life

Deze doorzichtige regenpijpen gevuld met condooms of zakjes glijmiddel zijn ook te vinden in Parijs, Brussel en Amsterdam. Sensoa stelt de Pipe Life ook ter beschikking van uitbaters en inrichters van homofeesten. Voor bestellingen kan u mailen naar info [at] sensoa.be (subject: pipelife-MSM) .

Campagnemateriaal

Sensoa brengt ongeveer elke twee maanden een nieuwe affiche uit met nieuwe informatie, een preventieboodschap of een bekendmaking van een service of product van Sensoa. De affiches hebben een apart formaat die passen in onze gratis klikkaders. Naast affiches maken we ook folders of ander campagnemateriaal. Wilt u ons campagnemateriaal ontvangen of uw adres wijzigen? Stuur ons dan een mailtje op info [at] sensoa.be (subject: campagnemateriaal-MSM) .

Kaders en folderhouders

Voor ons campagnemateriaal kan u gratis klikkaders en folderhouders bestellen. Een van onze terreinwerkers komt dan naar uw zaak en kijkt met u waar de beste plaats is om ze te plaatsen. De klikkaders hangt u zelf op en zijn gemakklijk in gebruik. Een affiche is snel vervangen. Onze folderhouders zijn van doorzichtig plastic en staan stijlvol op de balie of tussen andere folders. Wilt u klikkaders en/of folderhouders in uw zaak? Bestellingen kan u mailen naar info [at] sensoa.be (subject: klikkaders-MSM) .

Saunabandje

Wie in Frankrijk naar een homosauna gaat krijgt op veel plaatsen een bandje dat rond de enkel kan worden gedragen. De enkelband heeft verschillende zakjes, waarin de sleutel van de locker past, maar ook een condoom en een zakje glijmiddel.  

De enkelbandjes zijn vervaardigd uit hygiënisch en duurzaam materiaal en hebben veel voordelen. De kans dat de klant zijn sleuteltje verliest is klein. Bovendien heeft hij steeds een condoom en glijmiddel bij de hand, zonder dat hij er bij de uitbater om moet vragen.

Op de enkelbandjes staat het logo van SNEG, de Franse homomiddenstandsvereniging die de bandjes heeft ontwikkeld. SNEG was zo vriendelijk om ook Sensoa de kans te geven deze bandjes aan productieprijs te verspreiden. Deze kosten € 1 per stuk. De voorraad is echter beperkt. Bestellingen kan u mailen naar info [at] sensoa.be (subject: saunabandje-MSM) (info [at] sensoa.be.)

Banners

Er worden telkens banners gemaakt om de preventieboodschappen van onze campagnes te ondersteunen of om onze website te promoten. Door deze banners te plaatsen op uw site, levert u een waardevolle bijdrage aan de preventie. We maken banners op in de volgende formaten (b x h): 120 x 600, 160 x 600, 468 x 60 en 250 x 250. Geef ons een seintje op info [at] sensoa.be (subject: banners-MSM) met de gewenste afmeting en we sturen u de banner door.

Vormingen

Als u graag over één van de thema’s van Sensoa (of aanverwante onderwerpen) meer informatie wenst, kunnen we overwegen om hierrond een vorming te ontwikkelen, eventueel in samenwerking met een andere organisatie. Mail uw vraag naar info [at] sensoa.be (subject: vormingen-MSM) .

Gerelateerde pagina's