Overslaan en naar de inhoud gaan

U bent hier

Werk mee: aanbod horeca

Als u een horecazaak hebt voor homo's dan kunt u helpen onze preventieboodschappen te verspreiden op verschillende manieren. En dat kan gratis! 

Campagnemateriaal

Sensoa brengt ongeveer elke twee maanden een nieuwe affiche uit met nieuwe informatie, een preventieboodschap of een bekendmaking van een service of product van Sensoa. De affiches hebben een apart formaat die passen in onze gratis klikkaders. Naast affiches maken we ook folders of ander campagnemateriaal. Wilt u ons campagnemateriaal ontvangen of uw adres wijzigen? Stuur ons dan een mailtje op info [at] sensoa.be (subject: campagnemateriaal-MSM) .

Kaders en folderhouders

Voor ons campagnemateriaal kan u gratis klikkaders en folderhouders bestellen. Een van onze terreinwerkers komt dan naar uw zaak en kijkt met u waar de beste plaats is om ze te plaatsen. De klikkaders hangt u zelf op en zijn gemakklijk in gebruik.Een affiche is snel vervangen. Onze folderhouders zijn van doorzichtig plastic en staan stijlvol op de balie of tussen andere folders. Wilt u klikkaders en/of folderhouders in uw zaak? Stuur ons dan een mailtje op info [at] sensoa.be (subject: klikkaders-MSM) .

Condoompochetten

Wilt u op een ludieke manier uw zaak promoten? Laat dan het logo van uw zaak op condoompochetten drukken! Het bedrijf dat de pochetten drukt vult ze ook, met één condoom, twee condooms, met één condoom en één glijmiddel, etc... U kunt de pochetten laten vullen met verschillende merken van condooms en glijmiddel. U hoeft de pochetten niet te laten vullen met extra sterke condooms, gewone condooms zijn voldoende als er ook glijmiddel bij gebruikt wordt. 

Sensoa werkt voor haar condoompochetten samen met Safe Pocket.

Banners

Er worden telkens banners gemaakt om de preventieboodschappen van onze campagnes te ondersteunen of om onze website te promoten. Door deze banners te plaatsen op uw site, levert u een waardevolle bijdrage aan de preventie. We maken banners op in de volgende formaten (b x h): 120 x 600, 160 x 600, 468 x 60 en 250 x 250. Geef ons een seintje op info [at] sensoa.be (subject: banners-MSM) met de gewenste afmeting en we sturen u de banner door.

Vormingen

Als u graag over één van de thema’s van Sensoa (of aanverwante onderwerpen) meer informatie wenst, kunnen we overwegen om hierrond een vorming te ontwikkelen, eventueel in samenwerking met een andere organisatie. Mail uw vraag naar info [at] sensoa.be (subject: vorming-MSM) .

 

Gerelateerde pagina's