Overslaan en naar de inhoud gaan

U bent hier

Werk mee: aanbod fuiven

Organiseert u een fuif met als doelpubliek homo's? Dan kunt u helpen onze preventieboodschappen te verspreiden op verschillende manieren. En dat kan gratis! 

Fuifpakket

In dit pakket vind u recente affiches en ander preventiemateriaal ontwikkeld door Sensoa. Als beloning voor het ophangen van de affiches en het andere materiaal op een zichtbare plaats ter beschikking van het publiek te leggen, stuurt Sensoa u ook 100 condoompochetten toe. Deze kunt u dan cadeau doen aan de bezoekers.

Vraag een fuifpakket aan!

Banners

Er worden telkens banners gemaakt om de preventieboodschappen van onze campagnes te ondersteunen of om onze website te promoten. Door deze banners te plaatsen op uw site, levert u een waardevolle bijdrage aan de preventie. We maken banners op in de volgende formaten (b x h): 120 x 600, 160 x 600, 468 x 60 en 250 x 250. Geef ons een seintje op info [at] sensoa.be (subject: banners-MSM) met de gewenste afmeting en we sturen u de banner door.

Eigen condoompochet

Wilt u op een ludieke manier uw fuif promoten? Laat dan het logo van uw fuif op condoompochetten drukken! Het bedrijf dat de pochetten drukt vult ze ook, met één condoom, twee condooms, met één condoom en één glijmiddel, etc... U kunt de pochetten laten vullen met verschillende merken van condooms en glijmiddel. U hoeft de pochetten niet te laten vullen met extra sterke condooms, gewone condooms zijn voldoende als er ook glijmiddel bij gebruikt wordt. 

Sensoa werkt voor haar condoompochetten samen met Safe Pocket.

Vormingen

Als u graag over één van de thema’s van Sensoa (of aanverwante onderwerpen) meer informatie wenst, kunnen we overwegen om hierrond een vorming te ontwikkelen, eventueel in samenwerking met een andere organisatie. Mail uw vraag naar info [at] sensoa.be (subject: vormingen-MSM)

Gerelateerde pagina's