Overslaan en naar de inhoud gaan

U bent hier

Trio

2 is a company, 3 is a crowd? Niet voor iedereen. Sommige singles houden er echt van en voor sommige koppels is een triootje het ideale alternatief voor een open relatie.

Condoom

Als koppel hebben jullie misschien de gewoonte om onderling geen condoom te gebruiken. Tips voor als jullie beslissen een triootje te doen:

Jaloezie

Bij trio’s is jaloezie nooit veraf. Ook bij jezelf kan plots bezitsdrang de kop op steken. Vermijd trio’s waarbij je eigenlijk een relatie wil met één iemand, terwijl de andere je koud laat. Zo bederf je het voor alle 3. Als koppel heb je best alleen een trio als je een derde uitnodigt met geen andere bedoelingen dan een portie stevige seks.

Standjes

Een trio geeft je de mogelijkheid tot een aantal originele standjes:

  • De bofkont Eén iemand wordt dubbel verwend: hij wordt geneukt en neukt ondertussen zelf een derde of wordt door een derde gepijpt. 
  • De ketting De eerste pijpt de tweede, de tweede de derde en de derde de eerste.
  • Dubbel plezier Je kunt 2 jongens tegelijk pijpen of, als je extra ontspannen bent, je door 2 tegelijk laten neuken. Deze standjes zijn niet extra stimulerend, maar seks is natuurlijk ook psychologie en fantasie. En qua fantasie kan dit wel tellen.
  • De voyeur Je speelt met jezelf terwijl je kijkt hoe de andere 2 bezig zijn. De eenvoudigste vorm van trioseks en handig als je niet erg ‘plooibaar’ bent.