Overslaan en naar de inhoud gaan

U bent hier

Darkroom

Darkrooms zijn donkere ruimtes voor anonieme sekscontacten. Bijna elke zaak met een darkroom voorziet in condooms en glijmiddel. Waar let je op?

Soorten en maten

Darkrooms zijn verduisterde of pikdonkere ruimtes waar gesekst wordt. Je vindt ze in sommige sauna's, bars en discotheken. Ze bestaan in alle soorten en maten: van kleine achterkamertjes tot complete verdiepingen en verduisterde doolhoven.

Sfeer

In darkrooms is het meestal heet en zweterig. Vaak ruikt het er muf en hangt er een geladen stilte. Je hoort alleen het gestommel van cruisende mannen en het gehijg van kerels die met elkaar bezig zijn.

Contact leggen

Met een tik tegen iemands schouder of buik of een aai over zijn kruis geef je aan dat je geïnteresseerd bent. Respecteer het als iemand duidelijk maakt dat hij niet gediend is van je aandacht. Omgekeerd: als iemand je betast en het bevalt je niet, duw zijn hand dan weg.

Ongestoord

Een drukke darkroom is geen plek waar je ongestoord met iemand je gang kan gaan. Houd er rekening mee dat anderen zullen proberen mee te doen. Wees duidelijk als je daar geen zin in hebt.

Condooms

In het donker is het moeilijker om een condoom om te doen. Zorg dus dat je daar bedreven in bent als je wilt neuken. Zowat elke zaak met een darkroom voorziet in (gratis) condooms en glijmiddel. Je eigen voorraad bijhebben is altijd het veiligst.

Diefstal

Een donkere kamer waar iedereen in elkaars broek graait is een ideale omgeving voor zakkenrollers. Let op je spullen.