Overslaan en naar de inhoud gaan

U bent hier

Plasseks

Plasseks is de combinatie van seks en plassen. Het heet ook wel pisseks, golden shower of watersports. Waar houd je rekening mee als je van plasseks houdt?

Vormen

  • Plasseks kan gaan om het genot van urine: je eigen of andermans urine zien, ruiken, voelen, proeven of drinken. 
  • Het omvat ook het plassen zelf: iemand zien urineren of zelf over iemand heen plassen. 
  • Voor sommigen is het ophouden van de urine en het bevrijdende gevoel erna opwindend.

Drinken

Sommigen vinden het lekker om urine te drinken. Drink geen urine van iemand die veel medicijnen gebruikt. Afvalstoffen van medicijnen belanden in de urine. Door het te drinken krijg je ze binnen. 

Smaak

Sommigen houden van een sterke urinesmaak en –geur. Anderen drinken veel water om de urine te verdunnen. De smaak van urine verschilt naargelang wat je eet en drinkt. Koffie, asperges en broccoli geven een bittere smaak, ananas en kaneel geven een zoetere smaak. 

Piss party’s

In sommige bars of op bepaalde feestjes zijn er speciale golden shower-gedeeltes ingericht. Er worden ook piss party’s georganiseerd, uitsluitend voor liefhebbers van plasseks. Thuis grijp je best naar een flink stuk plastic om de grond of de meubels te beschermen. Makkelijker is het om plasseks in de badkamer te hebben.

Weinig kans op soa’s

Urine in je mond is alleen een risico voor seksuele overdraagbare aandoeningen (soa’s) en hiv als er duidelijk bloed bij vermengd is. De urine ziet dan rozerood.