Overslaan en naar de inhoud gaan

U bent hier

Over deze site

Mannenseks.be

Sensoa, het Vlaams expertisecentrum voor seksuele gezondheid, stelt de vernieuwde website Mannenseks.be aan je voor. De referentiesite voor seksuele gezondheid van homo’s. Je vindt hier alles wat je moet weten over hiv en soa’s, maar er is ook veel aandacht voor Seks, het Lichaam, Relaties en nuttige Adressen. 

Naast een nieuw design en nieuwe navigatie is de site nu ook responsief. Hij kan dus perfect bekeken worden op smartphone of tablet. De vernieuwing van Mannenseks.be past in de webstrategie van Sensoa die sterk doelgroepgericht is. 

‘En toen zei hij…’

Nieuw op Mannenseks.be zijn de getuigenissen. Het zijn verhalen van homo’s in verschillende situaties. De getuigenissen die je kan lezen zijn levensecht. We distilleerden ze uit het glossy gay magazine Bend, dat Sensoa in het verleden uitgaf. Het leest makkelijk en je weet meteen hoe je de informatie kan gebruiken in je dagdagelijkse leven.

Strak design

Mannenseks.be past nu helemaal bij de andere vernieuwde en nieuwe websites van Sensoa. Een strak design met enkele dingen die in het oog springen. De grote foto’s en topics die in kaderstukjes op de voorgrond geplaatst kunnen worden, maken het geheel aantrekkelijker. ‘In de kijker’ vervangt onze vroegere nieuwsrubriek. Oproepjes en nieuwsfeiten komen daar voortaan te staan. 

En Francais/In English

Een beperkt deel van de website is ook beschikbaar in Frans of Engels. Die is er zowel voor mensen die hier even op bezoek zijn als voor homo’s die uitwijken naar België en goede informatie nodig hebben over hiv en soa’s, condooms en testen.