Overslaan en naar de inhoud gaan

U bent hier

Nordine vertelt over seks en relatiesArian Christiaens

Over seks en relaties

Nordine, Mr. Leather 2014 (hiv-)

Wil je niet dat ik je neuk met condoom? Lik mijn boots dan

Toen ik voor het eerst een vaste relatie aanging had ik al aardig wat geëxperimenteerd en kende ik mijn voorkeuren. Ik heb ook geleerd mijn grenzen te trekken. Ik doe enkel wat ik geil en oké vind. Mijn fetish is leer en rubber. 

Af en toe heb ik een one-night stand. Je vindt me soms in de darkroom. Ik heb een fuckbuddy maar hij woont in het buitenland, dus zien we elkaar niet vaak. Vroeger had ik er meerdere. Regelmatig seks hebben met dezelfde partner heeft het voordeel dat je elkaars wensen op seksueel vlak beter kent.  

Seks is voor mij veel meer dan neuken. Het is een spel dat zich vooral in mijn hoofd en dat van mijn partner afspeelt. Wanneer ik aan bondage doe of naar een fetishparty ga met een slaafje of hondje dat iemands boots likt... dat geeft vaker meer genot dan neuken. 

Mijn eerste vaste relatie duurde 5 jaar. In het begin hadden we enkel met elkaar seks. We hadden ons laten testen en neukten zonder condoom. Na een tijdje wilde mijn vriend een open relatie. We beslisten om van dan af altijd condoom te gebruiken met elkaar.

Voor mij is een condoom een must. Als een fuckbuddy het condoom wil weglaten zeg ik hem een andere fuckbuddy te zoeken. Wil je door mij niet geneukt worden met condoom? Lik mijn boots dan. Er zijn kerels genoeg die ik mag neuken met een rubbertje om.

Andere getuigenissen

Relaties

Kaj (hiv-)

Vroeger was mijn ideaal: huisje, tuintje, boompje. Nu denk ik dat iedereen zijn eigen regels maaktNaar de getuigenis

Coming-out als homo

Nordine, Mr. Leather 2014 (hiv-)

Geleidelijk aan realiseerde ik me dat ik gay wasNaar de getuigenis