Overslaan en naar de inhoud gaan

U bent hier

Wie getuigt?

De modellen van ‘Ik Weet Wat Ik Doe’ zijn homo- en bi-mannen die seksuele gezondheid belangrijk vinden. Alle mannen zijn welkom als model voor ‘Ik Weet Wat Ik Doe’, qua leeftijd, looks, migratiegeschiedenis, seksuele voorkeuren etc.

Affiche 1 en 2

Sensoa werkt samen met de jongerenorganisatie Wel Jong Niet Hetero (link is external). Op de affiches en in de filmpjes zie je Matthias (22) en Jens (26). Jens is woordvoerder van Wel Jong Niet Hetero. Matthias coördineert de Min19-werking (link is external). Zij vertellen over hoe ze hun partner ontmoetten, over condoomgebruik en over hoe hun relatie evolueert. 

Affiche 3 en 4

Dilenko (31) en Bert (50) zijn al zeven jaar samen. Van bij aanvang kozen ze voor een open relatie, waarbij ze ook seks met andere mannen hebben. Ze maken duidelijke afspraken over wat kan en niet kan. “Als ik seks heb met een ander, hou ik altijd mijn man in het achterhoofd,” zegt Dilenko. Dilenko houdt van travestie en laat zich op de affiche en in de clip ook zien als zijn alter ego Dilaylah.

Marc (44) en Enrico (47) hebben een prille relatie. Ze hadden allebei een lange relatie achter de rug toen ze mekaar leerden kennen, anderhalf jaar geleden. Aanvankelijk wilden ze een open relatie en experimenteerden ze met andere mannen. Maar dat werkte niet goed voor hen, het gaf spanningen en onzekerheid. Daarom kozen ze voor een monogame relatie. “Iedere relatie is anders,” zeggen ze. “Wij maken onze eigen keuzes.”