Overslaan en naar de inhoud gaan

U bent hier

Plasseks

Sommige mannen genieten ervan dat er op hen wordt geplast, of dat ze op iemand kunnen plassen. Plasseks houdt geen risico in op overdracht van soa’s of hiv.

Opwindend?

Het gevoel van een warme urinestraal en de bijhorende prikkelende geur kan opwindend en stimulerend zijn. Ook het ‘vernederende’ aspect van dit gebaar, de zogenaamde ‘golden shower’, kan de fantasie op hol doen slaan.

Piss parties

In sommige bars of op bepaalde feestjes zijn er speciale Golden Shower-gedeeltes ingericht. Er worden ook Piss Parties georganiseerd, uitsluitend voor liefhebbers van plasseks. Thuis grijp je best naar een flink stuk plastic om de grond of de meubels te beschermen.

Soa’s en hiv

Pis is steriel en in principe houdt het geen risico in op overdracht van soa’s of hiv. Als je een soa hebt kan er natuurlijk wel pus uit je penis komen waarmee je de ander kan besmetten.

Drinken

Sommige mannen houden ervan om de urine te drinken, maar dat is niet bij iedereen het geval. Altijd vooraf checken dus. Je drinkt trouwens beter niet van de pis van iemand die veel medicijnengebruikt. Die komen namelijk in afgewerkte vorm in de urine terecht en werken vaak nog na in het lichaam.

Gerelateerde pagina's

Schrijf je in voor de uitwisselingsdag

Uitwisselingsdag Mensen Met Hiv

Neem deel aan een workshop over omgaan met hiv, taboe en stigma of hiv en seks. Geniet van tapas en live muziek.

Schrijf je in!