Overslaan en naar de inhoud gaan

U bent hier

Plasseks

Sommige mannen genieten ervan dat er op hen wordt geplast, of dat ze op iemand kunnen plassen. Plasseks houdt geen risico in op overdracht van soa’s of hiv.

Opwindend?

Het gevoel van een warme urinestraal en de bijhorende prikkelende geur kan opwindend en stimulerend zijn. Ook het ‘vernederende’ aspect van dit gebaar, de zogenaamde ‘golden shower’, kan de fantasie op hol doen slaan.

Piss party's

In sommige bars of op bepaalde feestjes zijn er speciale golden shower-gedeeltes ingericht. Er worden ook piss party's georganiseerd, uitsluitend voor liefhebbers van plasseks. Thuis grijp je best naar een flink stuk plastic om de grond of de meubels te beschermen.

Soa’s en hiv

Pis is steriel en in principe houdt het geen risico in op overdracht van seksueel overdraagbare aandoeningen (soa’s) of hiv. Als je een soa hebt kan er natuurlijk wel pus uit je penis komen waarmee je de ander kan besmetten.

Drinken

Sommige mannen houden ervan om de urine te drinken, maar dat is niet bij iedereen het geval. Altijd vooraf checken dus. Drink geen pis van iemand die veel medicijnen gebruikt. Die komen in afgewerkte vorm in de urine terecht en werken nog na in het lichaam.

Gerelateerde pagina's

Er kan heel veel, maar er moet steeds de openheid zijn om daarover te praten.

Lees de getuigenis van Kaj en Luc

Lage virale lading
AFFICHE_LAGE_VIRALE_LADING_KAJ